(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqolada turmush qurish yoshidagi qizlarga xos psixologik xususiyatlat, oilalarda qizlar tarbiyasida nimalarga e’tibor berish kerakligi va qizlarimizda qanday xarakter xususiyatlarini shakllantirsak ular kelajakda muvaffaqiyatli oila qurishi mumkinligi, oilaviy hayot muvaffaqiyatli bo’lishida muloqotning ahamiyati, samarali muloqot usullari, ularni shakllantirish mexanizmlari haqida so’z yuritilgan.