(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek adabiyotidagi uslublararo sintez fenomeni tahlil qilinadi. Adabiyot taraqqiyotining turli bosqichlarida uslublarning uyg‘unlashuvi qanday namoyon bo‘lishi, tarixiy va madaniy omillarning bu jarayonga ta’siri yoritiladi. Maqolada klassik va zamonaviy adabiyotdagi misollar asosida bu jarayon tadqiq qilinadi.