(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Uy xo’jaliklari daromadlarini oshirishda tadbirkorlik foliyatini o’rnini haqida bayon qilingan.