(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Magistral quvurlarning issiqlik yo’qotilishi asosan quvur materiali va izolyatsiya qoplamasiga bog’liqligi. Energiyani tejash uchun to’g’ri quvur turini tanlash lozim.