(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada siyosiy partiyalar faoliyati rivojlanishida, aholi siyosiy faolligi oshishida, jamoatchilik fikri rivojlanishida hamda muhim siyosiy jarayon hisoblangan saylovlarda siyosiy partiyalar, siyosatchilar va saylovchilar o‘rtasidagi munosabatda ommaviy axborot vositasining ahamiyati va vazifalari yoritilgan.