(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Biz insonlarni “Insonni o‘zgartirmasdan jamiyatni o‘zgartirib bo‘lmaydi” degan umummilliy g‘oya atrofida birlashtirib, “Milliy tiklanishdan milliy yuksalish sari” dadil qadam tashlashga ruhlantirishimiz lozim. Negaki, milliy yuksalish har bir fuqaroning shaxsiy rivojlanishi, ularning turmush tarzi yaxshilanishi bilan uzviy bog‘liqlikdagi jarayondir.