(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada qadimiy yozma manba hisoblangan Avestoda oilaviy nikoh, bola tarbiyasining axloqiy, huquqiy tahlili haqida so‘z boradi