(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mazkur maqolada hozirgi o’zbek adabiy tili va eski o’zbek tilidagi fe‘l so’z turkumi va uning ba‘zi kategoriyalaridagi o’xshashliklar, farqlar haqida qisqacha ma‘lumot berib o’tilgan. Ushbu so’z turkumi ikkala davrda ham tilshunoslikning morfologiya bo’limida o’rganiladi.