(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada ozbek marosim folklori ularning bugungi kundagi ahamiyat ochib berilgan. Qadim zamonlardan to hozirgi kunga qadar insonlar xotirasida yod bo’lib ketgan marosim qo‘shiqlarining kelib chiqish tarixi va viloyatlarda qay tarzda ijro etilishi haqida fikr yuritilgan.