(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Yusuf Xos Hojibning „Qutadğu bilig“ asarida uchraydigan morfologik shakllar, xususan, kelishik shakllari haqida maʼlumot beriladi.