(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada xlor elementining qorako‘l qo‘ylarining ko‘payish xususiyatiga ta’siri va turli tipda tug‘ilgan qorako‘l qo‘ylari organizmida хлора elementi miqdorining dinamikasi o‘rganilgan