(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mazkur maqolada jamoat xavfsizligini ta’minlashning ahamiyati va o‘rni, uning o‘ziga xosligi va dolzarbligi, O‘zbekistonda mazkur sohada amalga oshirilayotgan islohotlar hamda xorij tajribalarining o‘rganilishi, shuningdek, ularning amaldagi natijalari, jamoat tartibini saqlash vakolati berilgan huquqni muhofaza qiluvchi organlar, ularga amaldagi Konstitutsiya, qonun va qonun osti hujjatlari normalariga muvofiqligi ilmiy asoslangan holda tahlil etilgan va jamoat xavfsizligini ta’minlashda e’tibor berilishi lozim bo‘lgan vazifalar haqida asosli takliflar ishlab chiqilgan.