(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada yuridik terminlаr lug‘аtlаrining o‘zigа xos xususiyаtlаri tahlil qilingan bo’lib, yuridik terminlarning turli holatlarda qo’llanilishi, etimologik kelib chiqishi ochib berilgan