(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda umumiy o’rta ta’lim maktablarida 5-sinf “Informatika va axborot texnologiyalari” fanidan “Diagrammalar bilan ishlashni boshlash” mavzusini oʻqitishda zamonaviy dasturiy vositalar asosida multimediali taqdimotlar yaratish va ulardan foydalanib dars mashgʻulotlarini tashkil qilish masalalari muhokoma qilingan.