(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada oliy ta’lim muassasasida “I tovushi va Ii harflarini oʻrgatish usullari” mavzusida Refleksiv videotrening yaratish va refleksiv videotreninglar asosida talabalarning kasbiy oʻsish samaradorligini oshirish metodikasi haqida fikr yuritilgan. Oliy ta’lim muassasasida “I tovushi va Ii harflarini oʻrgatish usullari” mavzusida Refleksiv videotrening yaratish va talabalarning kasbiy oʻsishini optimallashtirish maqsadida dars jarayonlarida refleksiv videotreninglardan foydalanish nazarda tutilgan.