(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqola oliy ta’lim tizimini Boshlang’ich ta’lim yo’nalishlari talabalari uchun “Boashlang’ich ta’limda tarbiya” fani asosida kasbiy bilim, ko’nikma, malakalarini rivojlantirishga ta’sir etuvchi omillar, kasbiy kompitensiyalarini rivojlantirish maqsadlari haqida