(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Bugungi kunda koʻplab tadqiqotlar talabalarning jismoniy tarbiyasi va zamonaviy yoshlarning sogʻlom turmush tarzini shakllantirish muammolariga bagʻishlangan. Talabalar, jismoniy tarbiya, modulli oʻqitish, ixtisoslashuv, jismoniy faollik.