(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada kichik tadbirkorlik sub’yektlarinig iqtisodiyotdagi ahamiyati, sub’yektlarning salmoq ko’rsatkichlari tahlili keltirilgan. Shuningdek, sohadagi ayrim muammolar bayon etilgan va ularni bartaraf etish hamda sohani rivojlantirish uchun tegishli tavsiyalar berilgan.