(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada mustaqillikning dastlabki yillarida O’zbekistonda tomosha san’ati, kino va televideniyaning rivojlanish tarixi haqida so‘z boradi. Muallif ilmiy ma‘lumotlarga tayanib, mavjud adabiyotlar asosida mustaqillikning dastlabki yillarida O’zbekistonda tomosha san’ati, kino va televideniyaning rivojlanish tarixi bo‘yicha o‘ziga xos jihatlarini o‘rgangan va tahlil qilgan.