(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Kichik va o’rta biznes sub’ektlarini kreditlashni takomillashtirish va mamlakat iqtisodiyotidagi o‘rni hamda uni aholini ish bilan ta’minlashda eng muhim soha ekanligi keltirib o‘tilgan. Shuningdek, kichik va o’rta biznesning bugungi kundagi statistik ko’rsatkichlari keltirilgan.