(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezis kichik biznes sub’ektlari uchun soliqqa tortishning murakkab manzarasini o’rganadi. U kichik biznes subyektlari oldida turgan soliq majburiyatlari, imtiyozlari va muammolari haqida har tomonlama tushuncha berishga qaratilgan. Tadqiqot turli soliq tuzilmalari, muvofiqlik talablari va soliq siyosatining kichik biznesning rivojlanishi va barqarorligiga ta’sirini o’rganadi. Shuningdek, kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashga qaratilgan soliq imtiyozlari va yengillik choralari samaradorligi baholanadi.