(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqola pedagogika darslarida ijodiy fikrlashni rivojlantirish strategiyalarini o’rganadi. Unda ta’limda ijodkorlikning ahamiyati yoritilgan, o‘qitishning samarali usullari ko‘rib chiqiladi va amaliyotga tatbiq etish uchun misollar keltiriladi. Maqola hozirgi tadqiqotlar va amaliy tadqiqotlar asosida o’qituvchilar bo’lajak o’qituvchilarda ijodiy fikrlashni qanday rivojlantirishi mumkinligi haqida tushuncha beradi.