(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada pedagogik konfliktologiya fanining yuzaga kelishi, konfliktning mazmuni, uning namoyon bo’lishi haqida fikr yurutilgan. Shuningdek, konfliktli vaziyatlar “G‘olib-g‘olib” strategiyasining mohiyati va tamoyillari, “G‘olib-g‘olib” yo‘nalishi uchun tavsiyalar, “G‘olib-g‘olib” strategiyasi bosqichlari va tavsiyalar xususida ma’lumot berilgan.