(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada axborotlashgan jamiyatda yoshlarni ma’naviy tahdidlardan asrash, bu borada oilaning, axloqiy tarbiyaning o‘rni, bugungi kunda dunyodagi g‘oyaviy hamda informatsion xurujlar, ma’naviy tahdidlar va ularni farzandlar tarbiyasi haqida so‘z yuritiladi. Shu bilan birga yosh avlodda sog‘lom dunyoqarash asoslarini shakllantirish, oilalarda ma’naviy-axloqiy qadriyatlarni mustahkamlash, yoshlarimizni milliy qadriyatlarimizga sadoqat ruhida kamol toptirish masalalari va to‘plangan tajribalardan kelib chiqib tavsiyalar berilgan.