(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilini samarali o’qitishning bir qancha usullari va zamonaviy ta’lim texnologiyalari, til va uni o’rganishda qo’llaniladigan usul va uslublar, shakl va ko’nikmalarni rivojlantirishga oid bir qancha texnika va uslublar haqida ma’lumot olishingiz mumkin.