(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada ingliz, o‘zbek vа rus tillаridаgi soliqqа oid terminlarining prаgmаlingvistik xususiyatlаri haqida fikr yuritilgan. Hozirgi kunda soliqqa oid atamalarni va soliq lugʼatini oʼrganish, soliq terminologiyasini xalqaro soliq hujjatlari kontekstida oʼrganish zarurati tadqiq etilgan.