(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda fonetik mashqlarni o‘rgatishda innovatsion texnologiyalarning ta’siri o‘rganiladi. U nutqni aniqlash dasturi, interfaol ilovalar va multimediya resurslari kabi raqamli vositalar fonetik ta’limni qanday yaxshilashi mumkinligini o’rganadi. Tadqiqot ushbu texnologiyalarning afzalliklari, muammolari va amaliy qo‘llanilishini yoritib beradi, ularning o‘quvchilarning fonetik ko‘nikmalarini oshirishdagi samaradorligi haqida tushuncha beradi.