(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek tilidagi oila leksemasining assotsiativ maydoni, bu maydonga semantik jihatdan bog‘langan va bog‘lanmagan birliklar, individual va jamoviy xarakter kasb etuvchi assotsiatsiyalar xususida fikr yuritiladi.