(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Xolxo‘ja va Ochil obrazlari faoliyatida ochib beriladi. Hikoyani o‘qigan kitobxon qahramonlar qalbidagi diyonatsizlikning tub asosi totalitar tuzumning o‘zida degan xulosaga keladi. Buni Xolxuja, Ochil ochiq kabi obrazlarda yorqin ifodalangan.