(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada mamlakatimizning iqtisodiy rivojlanishi ko‘p jihatdan monetar siyosat ya’ni pul-kredit siyosatiga bog‘liqliga, iqtisodiyotni tubdan isloh qilish jarayonida davlatni tartibga solishdagi monetar siyosatning o‘rnini keskin ko‘paytirish lozim ekanligi xususida so‘z yuritilgan.