(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
XX asrning oxiri va XXI asrning boshlaridagi keng miqyosidagi globallashuv oqibatida mamlakatlar yangi muammolar bilan to’qnash keldi. Davlatlarning milliy xavfsizligiga nisbatan bo’ladigan xavflar doimiy ravishda mavjud bo’lishiga qaramay kompyuter texnologiyalari va internetning tezlik bilan rivojlanishi terrorizmning kuchayishiga sababchi bo’ldi. Ushbu tezisda Kiberterrorizm tahdidlari va uning zararlari haqida so’z yuritadi va kiberterrorizmga qarshi kurash borasida takliflar keltiriladi.