(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mumtoz asarlarni o‘qitish bugungi kunda dolzarb masala sanaladi. Mumtoz matn ustida ishlash, notanish so‘zlar lug‘atini tuzish, o‘quvchilarga mumtoz asarlardagi mazmun-mohiyatni yetkazish sharhlab o‘qitish asosida amalga oshiriladi. Ushbu maqolada mumtoz asarlarini o‘qitishdagi murakkabliklar haqida mulohazalar bildirilgan.