(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada biologiya fanini o’qitishda elektron ta’lim resurslaridan foydalanishning ta’lim sifatini yaxshilashdagi o’rni va ahamiyati ochib berilgan. Biologiya fanini o’qitishda o’quvchilarning qiziqishlarini hisobga olgan holda kompyuter texnologiyalardan foydalanishning yo’llari bayon etilgan.