(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу мақолада реабилитация қилинган айрим тоифадаги шахсларнинг бузилган ҳуқуқларини тиклашда суриштирув, тергов ва суд органлари амалиётида кузатилаётган камчиликлар, реабилитация қилинган шахсларнинг бузилган ҳуқуқларини тиклашнинг ҳуқуқий асосларини янада такомиллаштиришга қаратилган таклиф ва хулосалар келтириб ўтилган.