(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqola Pudrat shartnomasi tushunchasi,tuzilishi hamda fuqarolik huquqidagi tadbiq etilishi haqida yozildi