(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada maktablarda boshlang’ich sinf o’quvchilarining chet tillarini o’qitish metodikasi, uning tayanch yo’nalishlarini o’rganish, lug’at boyligi oshirishda yangi inovatsion texnalogiyalar va ularning 7 yoshdan 11 yoshgacha bo’lgan o’quvchilarda qo’llash texnikasi, asoslari va tamoyillari shuningdek, so’z boyligini oshirish ushbu davrda dolzarbligi haqida so’z boradi.