(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda milliy qadriyatlarimizni tiklash, san’atni qadrlash, o’zbek amaliy bezak san’atida o’zbekonalikni targ’ib qilish, liboslarimiz va sarpolarimizda milliy bezaklardan foydalanish haqida fikr yuritiladi.