(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada tabiatimizdagi o’simlik va hayvonlarning ayrim bir turlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan