YIGIRUV MASHINASI DISKRETLASH BARABANCHASINIG KONSTRUKSIYALARI BO‘YICHA TAHLILI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada yigiruv mashinasining diskretlashtiruvchi barabanchasining mavjud konstruksiyasi xususiyatlari tahlili kо‘rib chiqilgan.