ИҚТИСОДИЁТНИ МОДЕРНИЗАЦИЯЛАШ ШАРОИТИДА ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИНИНГ ТАШКИЛИЙ ҲУҚУҚИЙ ВА НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу мақолада иқтисодиётни модернизациялаш шароитида тадбиркорлик фаолиятининг ташкилий ҳуқуқий асослари, мазкур йўналишда тадқиқот олиб борган олимларнинг назарий қарашлари, кичик бизнеснинг афзалликлари, моҳияти ва унинг бир қатор хусусиятлари ҳақида сўз юритилган