TALABALARNING KASBIY KO‘NIKMALARINI TAKOMILLASHTIRISH MUAMMOLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Oliy ta’limda ham muhandislik grafikasi va chizma geometriya fanlarini o‘qitish jarayonida tasavvurning ahamiyati, kasbiy ko‘nikmalarni rivojlantirishning metodik asoslarini takomillashtirish h yoritilgan.