OGAHIY TARIXIY ASARLARIDA MA'MURIY-HUDUDIY BOʻLINISH BILAN BOGʻLIQ IJTIMOIY-SIYOSIY QARASHLAR (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Ogahiy asarlarining lingvistik jihatdan oʻrganish, uning til xususiyatlarini batafsil yoritish maqsad qilib olingan. Ogahiy asarlaridagi ma'muriy-hududiy bo'linish bilan bogʻliq ijtimoiy-siyosiy qarashlar birma-bir yoritilgan, ularning sinonimlari, grammatik ko'plikda qo'llanishi izohlab berilgan.