''OYBARAK'' KANALI SUVI TARKIBIDAGI OG'IR METALLARNI ANIQLASH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
“To’polon’’ suv ombori - Surxondaryo viloyati o’ng  irmog’i –To’polondaryo  qurilayotgan  yirik gidrotexnika  inshooti . Surxondaryo viloyati  Uzun tumanidan 1,5 km uzoqlikda joylashgan