ЎЗБЕКИСТОНДА ИНДУСТРЛАШТИРИШ СИЁСАТИ ТАРИХИГА ОИД АРХИВ ФОНДЛАРИ ТАҲЛИЛИ (Ўзбекистон Миллий архив ҳужжатлари мисолида) (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Совет ҳокимиятининг Ўзбекистон ССР саноат соҳасини индустрлаштириш  сиёсатига оид  кўплаб тарихий ҳужжатлари бугунги кунда Ўзбекистон Миллий архивида сақланиб қолган.