O’ZBEKISTONDA ESTRADA XONANDALIGINING RIVOJLANISHI VA KO’RINISHLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Musiqa – estetik tarbiya, demokratik jamiyat kishisini garmonik tarbiyalash yo‘lida olib borilayotgan ulkan ishning tarkibiy qismiga aylanmog‘i kerak. Ushbu maqolada o’zbekistonda estrada xonandaligining rivojlanishi va ko’rinishlari haqida qisqacha mulohazalar bildirib o’tilgan.