LANDSHAFT QOBIGʻIDA KECHADIGAN JARAYONLAR (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada landshaft qobigʻida kechadigan jarayonlar, modda va energiyaning landshaft morfologik qismlaridagi harakati bilan bogʻliq masalalarning tavsifi keltirib berilgan.