BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING TOLERANTLIK SIFATLAINI RIVOJLANTIRISHNING MOSLASHUVCHANLIK XUSUSIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada  hozirgi  paytta jamiyatimizdagi o’qituvchilar,yani asosan yosh mutaxasislarning ish faoiliyatiga va oquvchilarga   moslashuvchanliklarini aniqlash,ularning oquvchilar bilan qay darajada ish olib borishi,o’z-aro munosabatlari,gapirish madaniyati,kiyinish madaniyati va oquvchilarga bolgan bag’rikenglik xislatlari haqqida so’z yuritiladi.