KASBIY JAVOBGARLIKNI MAJBURIY SUG‘URTA QILISHGA OID SHARTNOMANI TUZISHDA INTERNETDAN FOYDALANISHNING HUQUQIY ASOSLARINI SHAKLLANTIRISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Elektron iqtisodiyotning globallashuvi biznes xizmatlari jahon bozorida sezilarli o‘sishga olib keldi. Axborot texnologiyalari va Internet sohasidagi so‘nggi yutuqlar biznesni yuritish texnologiyasi va foydalanish chegaralari haqidagi tasavvurni o‘zgartirdi. Axborot texnologiyalarining jadal o‘sishi Internet sug‘urtasi uchun yangi imkoniyatlar ochadi va yangi muammolarni keltirib chiqaradi. An’anaviy tovar bozorlarining to‘yinganligi iste’molchiga doimiy ravishda yangi yondashuvlarni izlashni talab qiladi.