O‘ZBEK MUSIQA FOLKLORINING MADANIY HAYOTDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada “Buxoro musiqa folklori”ning madaniy  hayotdagi o‘rni va ahamiyati  yoritib  berilgan.  Buxoro folklor musiqasi,  uning  o‘ziga  xos xususiyatlarini  ifodalovchi  an’analar, urf-odatlar mahalliy ijrochilik uslublari asosida bayon etilgan.