MILLIY MUSIQIY TA’LIM NEGIZIDA XALQ MUSIQA IJODIYOTI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada  umumta’lim  maktablarining  boshlang‘ich  sinflari  musiqa mash-g‘ulotlarida milliy musiqa ta’limini tashkil etishda  bolalar xalq folklor  qo‘shiqlarini  o‘rgatishning imkoniyatlari,  ayrim muammolar va ularning yechimi xususida  fikr yuritilgan.